Mikrobiologiczne badania żywności 1200-Bt23-wMbz-SD
Semestr zimowy 2018/19
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Mikrobiologiczne badania żywności 1200-Bt23-wMbz-SD | |||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2018/19 (2018Z)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
co drugi wtorek (parzyste), 9:15 - 10:45
sala 328 Budynek przy Al. Powstańców Wielkopolskich 10 jaki jest adres?
Zajęcie prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się
w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa
tygodnie.
Zajęcie prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się
w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa
tygodnie.
Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu
na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.
|
||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | |||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 11 | |||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | |||||||||||||||||||
Prowadzący: | Marta Małecka-Adamowicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy.