Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Trendy w analizie i bezpieczeństwie żywności 1200-Bt24TwAiBZ-SD
Semestr letni 2019/20
Laboratorium, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Trendy w analizie i bezpieczeństwie żywności 1200-Bt24TwAiBZ-SD
Zajęcia Semestr letni 2019/20 (2019L) (jeszcze nie rozpoczęty)
Laboratorium (LAB), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 10:45
sala 1.4
Budynek F przy ul. Chodkiewicza jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2020-02-26 08:30 : 10:45 sala 1.4
Budynek F przy ul. Chodkiewicza
2020-03-04 08:30 : 10:45 sala 1.4
Budynek F przy ul. Chodkiewicza
2020-03-11 08:30 : 10:45 sala 1.4
Budynek F przy ul. Chodkiewicza
2020-03-18 08:30 : 10:45 sala 1.4
Budynek F przy ul. Chodkiewicza
2020-03-25 08:30 : 10:45 sala 1.4
Budynek F przy ul. Chodkiewicza
Liczba osób w grupie: 0
Limit miejsc: 5
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Iwona Ałtyn
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy.